Vieraile Kristiinankaupungissa tänä kesänä

01.05.2019
Koe Kristiinankaupungin hyvää elämää tänä kesänä. Täältä löydät sekä rauhallisuutta ja hiljaisuutta, sekä kiinnostavia käyntikohteita ja hauskoja tapahtumia.

Hyvä elämä löytyy Kristiinankaupungista

Kristiinankaupunki on salainen aarre. Se on idylli, jossa pääset kulkemaan kapeita kujia, ihailemaan kauniita puutaloja ja nauttimaan arjen harmoniasta - kuin silloin ennen. 

Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslowkaupunki. Cittaslow-verkostoon kuuluu ympäri maapalloa sijaitseiva pieniä kaupunkeja, joissa on hyvä elää. Se tarkoittaa kiireettömyyttä, aitojen ja paikallisten tuotteiden ja palvelujen arvostamista ja inhimillisten, ympäristöystävällisten ja kestävien ratkaisujen tekemistä.

Kristiinankaupunki tarjoaa tekemistä ja tapahtumia kaiken ikäisille ihmisille. Monipuoliset luontokohteet, viihtyisä kaupunkikeskusta ja monipuoliset palvelut ovat tarjolla vuoden jokaisena päivänä.

Täältä löydät laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, hotelleista b&b:hin. Näitä löytyy sekä keskustasta sekä koko kunnasta. Löydät osan heistä Booking.com:in ja AirBnB:n kautta, osan varaat suoraan majoituspaikasta. Täältä löytyy myös erittäin hyvä leirintäalue - Pukinsaaren camping.

Suurimmat tapahtumat ovat:

Avoimet Portit 15.-16.6.2019
Kulttuuritapahtuma pihoissa ja puutarhoissa houkuttelee leppoisaan yhdessäoloon ja vierailemaan huikeissa käyntikohteissa porttien kätkössä Kristiinankaupungissa!

Lisää tietoa Avoimista Porteista facebook-sivulla

Kristinestad Kristiinankaupunki Cittaslow valkommen tervetuloa

Kesämarkkinat 12.-14.7.2019
Kristiinankaupungissa on vuodesta 1783 saakka järjestetty markkinoita. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina meillä on noin 360 myyntipaikkaa ja yli 60 000 kävijää.

 

Cittaslow viikko 10.-18.8.2019

Potato festival 10.8.2019
Kristiinankaupungissa kasvaa perunaa noin 2000 hehtaarilla. Peräti kolmannes Suomen ruokaperunasta viljellään Kristiinankaupungin alueella

Vanhanajan toripäivä 7.9.2019
Vanhanajan toripäivä järjestetään syyskuun ensimmäisellä lauantailla.  Myytävänä on käsitöitä, kotileivottua sekä muita kotitehtyjä tuotteita. Muovi on kielletty ja myyjät pukeutuvat vanhoihin vaatteisiin.

Kristinestad Kristiinankaupunki Gammaldags torgdag Vanhanajan toripaiva 3

Mikkelinmarkkinat 28.-29.9.2019
Tänä vuonna Mikkelinmarkkinat järjestetään 235:ttä kertaa. Tule kokemaan markkinatunnelmaa. 

Lisäksi löytyy monta museota ja galleria, monta uimarantaa, luontopolkua sekä myöskin ravintoloita ja kahviloita

Kristinestad Kristiinankaupunki Cittaslow upplev koe2

Autamme mielellämme sinua tekemään vierailustasi ikimuistettavan. Toivomme tapaavamme sinut Kristiinankaupungissa sekä toivotamme sinulle oikein ihanaa kesää! Yhteystiedot: +358 40 7402311 tai sähköpostitse.

Facebook-sivullamme löytyy lisää tietoja, niinkuin myös Pohjanmaan tapahtumakalenterissa. 

Kristinestad Kristiinankaupunki Cittaslow batar veneita

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle