ART PARTY ti 14.2.2023 klo 18.00 Kristiinankaupungissa

ART and PARTY Jungman ravintolassa, Ystävänpäivän ohjelma

Tervetuloa elämykselliseen illanviettoon juhlimaan Ystävänpäivää, uutta Jänis-Kissa vuotta ja maalaaman ti 14.2.2023 klo 18.00-20.00. Jungman ravintola ja Natali ART Studio yhteistyössä järjestävät ART and Party -illan, missä maalataan yhdessä vaihe vaiheelta taideteos nauttien rennosta ilmapiiristä ja luovuutta edistävistä virvokkeista. Kiinalaisen astrologian mukaan uusi vuosi alkaa 22. tammikuuta 2023 ja se on Vesi-Jäniksen vuosi. Vanhan kiinalaisen kalenterin mukaan vuosi on myös KISSAn vuosi. Vaihtelun vuoksi maalataan KISSA Steam Punk tyylillä kauniissa, meren rannalla sijaitsevassa Jungman ravintolassa. Toiseen käteen sivellin, toiseen lasillinen lempijuomaasi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Tule vain pitämään hauskaa ja Natali ART Studio tarjoaa kaiken maalaukseen tarvitsemasi. Ohjaajan (kuvataiteilija Natalia Kaleva) johdolla maalaat taulun kotiisi ja nautit rennosta illasta. Jänismaalaus tuo elämääsi rakkautta, terveyttä ja energiaa.
Mikä illassa olisi erityistä? Tunnilla ei keskitytä maalaamiseen opittavana taitona, vaan viihteellisenä rentona illanviettona. Kutsu ystäväsi mukaan ja tule ti 14.2. nauttimaan tästä rentouttavasta yhteisöllisestä tapahtumasta kanssamme!
Saapuessasi paikalle löydät Sinulle varatun maalauspaikan, kanvaspohjan ja akryylivärit siveltimineen. Essu päälle, lasi käteen ja seuraamaan ohjausta. Maalaamme yhdessä edeten, mutta annamme myös vapauden luoda oman mielesi mukaan - vaihdella värejä tai muotoja.
Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit paikallesi baarin kautta! Päällesi suosittelemme vaatetusta, jossa mahdolliset essun ohi pääsevät maaliroiskeet eivät haittaa. Tervetuloa!
Lippu 45€ (sis. ohjaus, maalaustarvikkeet ja -pohja, ei sis. juomaa) Maksetaan ravintolassa.
Ilmoittautumiset ja paikan varaus: 045-6090880 tai natalia.kaleva@gmail.com
PS. Ennen maalattiin ART Partyssä koira, tiikeri, kukat ja jänis. Mahtavat palautteet saatiin mm. Oli mukavaa olla mukana kokeilemassa jotain uutta - Aija, Krs
Prisinformation
Lippu 45€/hlö ((sis. ohjaus, maalaustarvikkeet ja -pohja, ei sis. juomaa) Maksetaan ravintolassa. Ilmoittautumiset 045-6090880
Arrangör
Natalias ArtStudio
Itäinen Pitkäkatu 55 , Corner kauppahuone, 64100, Kristiinankaupunki

Telefon045-6090880
E-postnatalia.kaleva@gmail.com
Webbplatshttp://www.nataliart.fi
Närmaste tidpunkt
14.02.2023 kl. 18:30 - 20:30
Plats för evenemanget
Jungman Restaurant Café Bar
Jungman Restaurant Café Bar, 00000