Noitien vuorella - YÖKIERROS la 16.7. klo 23.00 ja la 13.8.

Hyytävän jännittävä retki noitien mestauspaikalle ja voimarituaali

Tiesitkö, että nykyisessä leppoisessa CittaSlow Kristiinankaupungissa 350 vuotta sitten 4 naista tuomittiin roviolle noituudesta! Vuoden 1915 historiakirjan mukaan mestauspaikka sijaitsi 5 km päässä kaupungista. Kummitusopas Natalia Kaleva vie yökierroksen osallistujat paikan päälle. Aaveiden, haamujen ja kummitusten lisäksi Natalialla on laaja tietämys noidista ja muista kummallisuuksista. Tänä kesänä Kaleva järjestää uuden kauhuelämyksen – yökierros Noitien vuorelle.
Kun Raatihuoneen kello lyö 11 kertaa yöllä, lähdetään kierrokselle autoilla kauppahuone Cornerin sisäpihalta. Matkalla on kolme pysähdystä. Keskiyö noitien mestauspaikalla saa takuulla kylmät väreet aikaan! Natalia kertoo hyytäviä tarinoita noidista ja sitten kävijöitä odottaa yllätys - lyhtyjen valossa suoritettava puhdistava voimarituaali, joka avaa kehoa, antaen energian virrata sen läpi ja tehden tilaa rohkeudelle tulla pelon tilalle. Ilmoittautuminen: natalia.kaleva@gmail.com
Prisinformation
Lippu: 25 € Liput ostetaan Natalia's ART Studiossa (Cornerissa) ennen lähtöä. Maksu käteisellä tai kortilla. Yökierros vain aikuisille!
Arrangör
Natalias ArtStudio
Itäinen Pitkäkatu 55 , Corner kauppahuone, 64100, Kristiinankaupunki

Telefon045-6090880
E-postnatalia.kaleva@gmail.com
Webbplatshttp://www.nataliart.fi
Närmaste tidpunkt
kl.
Plats för evenemanget
Lähtöpaikka: Natalia´s ART Studio /Corner kauppahuone
Natalia's ArtStudio (Cornerissa), 00000, Itäinen Pitkäkatu 55