CARLSRO museon opastettu kummituskierros klo 14.00

MYSTINEN MUSEOKIERROS - vlla Carlsron salaisuuksia ja kummituksia keskiviikkoisin klo 14.00

BOO! Kristiinankaupungissa voi käydä kierroksella 126-vuotiaassa huvilassa, jonka asukkaat eivät ole jättäneet sitä vieläkään! Carlsron museo sopii kävelyihin erityisen hyvin, sillä huvila muistuttaa kummitustaloa. Carlsron opastettu kummituskierros sopii kaikenikäisille ja erityisesti lapsiperheille. Ai, eikö historia muka kiinnosta lapsia ja nuoria? Mitä vielä! Kaikki kiinnostaa, kunhan sen paketoi kunnolla; historia ja faktat ovat paljon mielenkiintoisempia tarinan muodossa kerrottuna. Auktorisoitu matkailuopas ja loistava tarinankertoja Natalia Kaleva saa eläväisellä selostuksellaan kuulijat seuraamaan kummituskierrosta hiirenhiljaa.
Muutama vuosi sitten Kaleva toimi Carlsron museon oppaana ja hän joka päivä tunsi, että huvilassa on jotakin salaperäistä ja mystistä. Carlsron kierroksella hän kertoo omista aavekokemuksistaan.
Päiväkummituskierroksella pääset museoon/huvilaan sisään, aistit sen tunnelmaa, itse näet kummittelevat huoneet ja paikan päällä kuulet huvilan salaisuuksista ja haamuista, Lähtö- ja kokoontumispaikka: Carlsron museon piha. Ilmoittautumiset: natalia.kaleva@gmail.com. Myös kierrokseen voi tulla ex-tempore! Tervetuloa!
Prisinformation
Lippu: 18€ -aikuiset/7€ - lapset alle 12v ja opiskelijat (sis. museolippu ja opastus). Kysy myös perhelipuista. Maksu paikan päällä kortil
Arrangör
Spökeguide
Itäinen Pitkäkatu 55, 64100, Kristiinankaupunki

Telefon045-6090880
E-postnatalia.kaleva@gmail.com
Webbplatshttp://www.nataliart.fi
Närmaste tidpunkt
kl.
Plats för evenemanget
Carlsron museo
Carlsrontie 181, 64100, Kristiinankaupunki