Musikpub i Kilen

Linda Peltomäki och Jenny Lahtinen underhåller med sång och musik i Kilens restaurang den 1 juli kl. 18.

Inträdet är 10€/person

I restaurangen kommer dryck och tilltugg finnas till försäljning.

Linda är en mångsidig musiker, sångare och sånglärare från Merikarvia. Hon har studerat till musiker och musikpedagog i Kuopio. Hon har också studerat musikteater i Tammerfors ett år. Country pop, musikaler och känslosamma ballader är Lindas favorit stilar. Nu drar hon körer, musiklekis och lär sångelever i Åbo trakten samt uppträder då och då.

Under kvällen hör ni ett brett utbud av olika musikstilar, där det säkert finns något för alla. Vännerna träffades på Lappfjärds folkhögskola där de båda studerade i början på deras musikkarriären.

Jenny är en pianist, musikpedagog och kompositör från Kristinestad. Hon har studerat till musiker och musikpedagog i Luleå Universitet, vid Musikhögskolan i Piteå. Hon har också studerat magisterkurser vid UCLA i Los Angeles. Hennes musikkarriär har tagit henne till många länder och hon har spelat med många olika ensemblen. Jazzmusik är nära hennes hjärta men hon spelar också pop, rock och country musik. Nuförtiden lär hon ut piano till privatelever och komponerar musik för dokumentärer. Hon jobbar som musiker i huvudstadsområdet.
Prisinformation
10€/person
Arrangör
Kilens Hembygdsgård
Kilvägen 90, 64490, SIDEBY

Telefon040-684 5080
E-postinfo@kilen.fi
Webbplatshttp://www.kilen.fi
Närmaste tidpunkt
kl.
Evenemangets hemsida
http://www.kilen.fi
Plats för evenemanget
Kilen
Kilen, 00000