Vastuullisuus

Voimme iloksemme ilmoittaa, että Visit Kristiinankaupunki on nyt Visit Finlandin sertifioima kestävän matkailun matkailukohde!

STF-merkki on myönnetty organisaatiollemme syyskuussa 2022.

HALLBARHET

Vastuullisuus on - ja on aina ollut - yhteinen tavoitteemme. Teemme tiivisti yhteistyötä matkailuyritystemme ja Kristiinankaupungin kaupungin kanssa vastuullisuuden eteen. Arvomaailmamme huokuu kauniista puutalokaupungistamme ja täällä vallitsevasta ilmapiiristä, rauhallisuudesta ja Cittaslow -hengestä.

Image 1

Teemme käytännön työtä seuraavien asioiden hyväksi:

- Veden ja energian säästäminen

- Jäteminimointi ja -lajittelu

- Paikallisyritysten ja -yhteisöjen näkyvyys

- Luontomatkailun edistäminen

- Avoin ja rehellinen viestintä

-Monimuotoinen yhteistyö vastuullisuuden kehittämiseksi 

Tervetuloa Kristiinankaupunkiin!

kstad

Hyvä yhteistyökumppani.

Kuten jo mahdollisesti tiedätte, vastuullinen matkailu on muodostunut oleelliseksi osaksi työtämme. Päivittäin asiakkaat etsivät vastuullisia vaihtoehtoja yksityis-, kokous-, ja tapahtumamatkailussa.

Vastuullinen Pohjanmaa-projekti on ollut käynnissä kaksi vuotta. Voimme ylpeinä kertoa, että jopa viisi matkailuyritystämme ovat saaneet Visit Finlandin STF-merkinnän. Ne ovat Hotelli Krepelin, Eleonora Bed & Breakfast, Kiili, Ravintola Jungman sekä Café Tinka.

Haluamme kannustaa kaikkia vierailemaan näissä yrityksissä ja ne on hyvä ottaa huomioon vastuullisen matkailun palveluntarjoajien etsinnässä.

Toimintaamme ohjaavat kolme periaatetta:

1. Vastuullisuus omissa hankinnoissamme, sekä alueemme matkailuyritysten, jotka pyrkivät toiminnassaan vastuullisuuteen, tukeminen.

2. Meidän ja yhteistyökumppaniemme vastuullisuustyöstä ja -saavutuksista viestiminen.

3. Verkostomme kautta pyrimme vaikuttamaan positiivisesti vastuullisuuteen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Yksi tärkeimpiä tehtäviämme on ulkoinen viestintä. Näin alueemme asukkaat, asiakkaat ja yhteistyökumppanimme tietävät vastuullisuuden olevan meille tärkeä asia.

Nostamme käytännön tavoilla näkyviin alueemme yrityksiä, jotka tekevät aktiivisesti työtä vastuullisuuden hyväksi ja joille on myönnetty STF-merkintä. Tällaisia yrityksiä on tällä hetkellä viisi, mutta uskomme määrän kasvavan tulevaisuudessa jatkuvan valmennus- ja tukityömme tuloksena.

winter

VISIT KRISTIINANKAUPUNKI JA VASTUULLINEN MATKAILU

Helpottaaksemme asiakkaidemme valintoja: Tarjoamme syksystä 2022 lähtien yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä tarjouskyselyissämme. Näin kumppanimme voivat viestiä kestävän kehityksen toimenpiteistään ja ympäristösertifikaateistaan ja tulla varmemmin harkituksi vastuullisena palveluntarjoajana.