Taidenäyttelyt

Taidekeskus Galleri Gottorp

Tervetuloa Galleria Gottorpiin! Galleria sijaitsee n. 4 km Kristiinan­kaupungin keskustasta luoteeseen. Vanhoissa hirsi­rakennuksissa on paitsi taide­teoksia, myös paikallisesta historiasta kertovia näyttelyitä; esim. ”Noita­vaino Kristiinan­kaupungissa” ja ”1600-luvun tupa”.

Taide­teokset ovat paikan omistaja Stina Engvallin tekemiä, mutta joka kesä on myös vierailevien taiteilijoiden töitä esillä.

Kahvia ja kotona leivottua tarjotaan aurinkoisella terassilla. On myös mahdollista tervehtiä shamaania hänen puu­tarhassaan, piipahtaa Liisan talossa tai meditoida Buddha Barnissa. Yöpyä voi Gottorpin viehättävässä vanhassa aitassa.

Osoite:
Skrattnäsintie 353
64100 Kristiinankaupunki

Puh: 040 509 4733 (Stina Engvall)
S-‍posti: stinga.engvall@gmail.com 
Internetsivut: gottorp.fi

Avoinna:
heinäkuussa klo 13–‍18
Touko-, kesä-, elo- ja syyskuussa sopimuksen mukaan.

Pääsymaksu:
2 €/hlö

Lisätietoa liitteessä "Galleri Gottorp".


Galleria Spectra

Galleria Spectra Kristiinan­kaupungin Koulukatu 10:ssä sijaitsee muutaman minuutin kävely­matkan päässä torilta. Paikallinen taide­yhdistys Spectra omistaa kauniin, restauroidun 1800-luvun rakennuksen. Täällä pitävät sekä paikalliset että ulkopuoliset taiteilijat näyttelyitä. Galleria on vuokrattavissa ryhmille ja yksittäisille taiteilijoille. Kauniit huoneet vanhoine kaakeli­uuneineen, puu­lattioineen ja hirsi­seinineen tarjoavat oivan ympäristön kaikenlaiselle taiteelle.

Osoite:
Koulukatu 10
64100 Kristiinankaupunki

Puh: 040 747 4606 (Tarja Boström)
S-‍posti: tarja.bostrom@gmail.com 
Facebook: Konstföreningen Spectra, Taideyhdistys Spectra

Avoinna:
Ajankohtaista tietoa näyttelyistä löytyy yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Lisätietoa liitteessä "Taideyhdistys Spectra".