Musiikkipubi Kiilissä

Linda Peltomäki ja Jenny Lahtinen viihdyttävät musiikilla ja laululla Kiilin ravintolassa 1 heinäkuuta klo 18.

Sisäänpääsy 10 €/henkilö.

Ravintolassa voit illan aikana ostaa juomia ja pikkupurtavaa.

Linda on monipuolinen muusikko, laulaja ja laulunopettaja Merikarvialta. Hän on opiskellut muusikoksi ja Musiikkipedagogiksi Kuopiossa. Hän on myös opiskellut musiikkiteatteria vuoden Tampereella. Country pop, musikaalit ja tunteelliset balladit ovat Lindan lempi tyylilajeja. Tällä hetkellä hän vetää kuoroja, muskareita ja opettaa laulua Turun seudulla sekä keikkailee harvakseltaan.

Keikalla kuullaan monipuolisesti eri tyylistä musiikkia, jossa on varmasti jokaiselle jotain. Ystävykset tutustuivat Lapväärtin kansanopistossa opiskellessaan musiikkia, musiikin opintojensa alkutaipaleella.

Jenny on pianisti, pianonsoitonopettaja sekä nykyisin myös säveltäjä Kristiinankaupungista. Hän on opiskellut muusikoksi ja musiikkipedagogiksi Ruotsissa, Luulajan yliopistossa, Piteån musiikkikorkeakoulussa. Maisterikursseja hän on suorittanut myöskin Los Angelesissa, UCLA:n alaisuudessa. Jazz musiikki on erityisen lähellä pianistin sydäntä, mutta tutuiksi musiikkilajeiksi on tullut niin pop ja rock kuin myös country musiikkikin. Monien vuosien kokemus musiikin alalla on vienyt hänet moniin maihin ja tutuiksi on tullut myöskin monet kokoonpanot.

Nykyisin hän opettaa joitakin yksityisoppilaita, säveltää musiikkia dokumentteihin ja keikkailee enimmäkseen pääkaupunkiseudulla.
Hintatiedot
Sisäänpääsy 10 €/henkilö.
Tapahtumajärjestäjä
Kiilin Kotiseutumuseo
Kilvägen 90, 64490, SIDEBY

Puhelin040-684 5080
Sähköpostiinfo@kilen.fi
Kotisivuhttp://www.kilen.fi
Lähin ajankohta
klo
Tapahtuman kotisivu
http://www.kilen.fi
Tapahtumapaikka
Kiili
Kilen, 00000