Höstens turistnyheter

25.09.2019

Och så kom den färgglada hösten hit till sommarstaden. Sommaren gick bra för turismen. Många turister kom till turistinformationen, både inhemska och utländska.

 

På sommarmarknaden var det surr, luften var den mest lämpliga. Vi hade cirka 65 000 besökare på tre dagar. Vi upplevde också marknadssurret när vi hade ett infotält på torget med

entreprenörer och stadens personal. Det fanns mycket intresse av t.ex. tomter till salu.


Det går bra med våra höstens projekt. För närvarande pågår projektet Destination Kvarken, ett ömsesidigt projekt i Kvarken-regionerna, riktat mot tyska turister.

Visit Finlands My Stay-sidan öppnas igen i november. Om du som företagare vill ha dina egna tjänster och produkter som produktkort på My Stay-sidan, så var god och kontakta turistinformation. Det är en förutsättning att ditt företag har även hemsidor på engelska.

Ett bra antal bloggare har besökt  Kristinestad i sommar. Dessa bloggares skrifter har delats på visitkristinestads facebooksidor. Därifrån kan du läsa hur staden Kristinestad ser ut med turisternas  ögon, utan att glömma de vackra bilderna.

 

Mikaeli-marknaden är nu den 28 och 29 september 2019. Vi väntar på solen och många besökare och köpa av  höstens körd och annat trevligt. Under marknaden kommer vi att ha ett infobord tillsammans med turistbyrån och staden på  Handelshuset Corner. Välkommen !

Vi önskar dig en bra start på hösten, Anita Ahlström och Helena Kari från Kristinestads turistbyrå.

 

krs poika ja meri

Gå till "Aktuellt"