Syksyn matkailu-uutisia

25.09.2019

Ja niin saapui värikäs syksy tänne kesäkaupunkiin. Kesä meni hienosti matkailua ajatellen. Paljon kävi matkailijoita matkailuneuvonnassa niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia.

Kesämarkkinoilla oli hulinaa, ilma oli mitä sopivin. Kävijöitä oli kolmen päivän aikana n. 65 000. Me myös matkailusta saimme kokea markkinahuuman pitäessämme kaupungin infotelttaa yhteistyössä yrittäjien ja kaupungin henkilökunnan kanssa aivan kauppatorin keskellä. Moni oli kiinnostunut mm. myytävistä tonteista.

Syksyn projekteille kuuluu hyvää. Tällä hetkellä on meneillään Destination Kvarken (”Päätepisteenä Merenkurkku”), merenkurkun alueiden molemminpuolinen yhteisprojekti jota suunnataan saksalaisille matkailijoille.

Visit Finlandin My Stay –sivu aukeaa taas marraskuussa. Jos haluat yrittäjänä omat palvelut ja tuotteet tuotekortteina My Stay-sivulle niin ole yhteydessä matkailuneuvontaan. Edellytyksenä on että yrityksellänne on myös englanninkieliset kotisivut.

Bloggareita on Kristiinankaupungissa käynyt mukava määrä. Näiden bloggareiden kirjoituksia on jaettu visitkristiinankaupungin facebook sivuille. Sieltä voit käydä lukemassa tekstejä miltä Kristiinankaupunki näyttää matkailijan silmin unohtamatta kauniita kuvia.

Mikkelinmarkkinat ovat nyt 28. ja 29.9.2019. Odotamme jälkeen aurinkoa ja paljon väkeä ostelemaan syksyn satoa ja muuta mukavaa. Matkailun ja kaupungin tiedotuspiste pystytetään näillä markkinoilla Kauppahuone Corneriin. Tervetuloa!

Hyvää syksyn alkua toivottaen, Anita Ahlström ja Helena Kari, Kristiinankaupungin matkailuneuvonnasta.

 

krs poika ja meri

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle