Lokakuun matkailu-uutisia

Lokakuun matkailu-uutisia

22.10.2019

Matkailun uutiskirje lokakuu

 

Syksy  Kristiinankaupungissa on ollut erityisen värikäs ja kaunis.

 Mikkelinmarkkinat toivat taas mukavan nousun meidän kaupungin yrittäjien kassaan.Kävijöitä oli paljon, lauantaina oli kaunis ilma, sunnuntai toi sadepilviä taivaalle.Kaupungissa vieraili myös useampi turistibussi, niitä oli rivissä Merikadun entisellä linja-autoasemalla.Muutama bussi oli tilannut oppaan mukaansa ja myös Anita joka opiskelee matkailualaa Optimassa Pietarsaaressa pääsi mukaan kuunteluoppilaaksi kun Helena-opas kertoili monta mukavaa juttua Kristiinankaupungin historiasta ja myös tästä päivästä.

Lokakuun alussa käytiin kuuntelemassa esitelmää  Storytellingistä, siinä opetetaan yrittäjiä kertomaan omasta yrityksestään tarina. Kaikillahan on mielenkiintoinen oma tarinansa, sitä pitää oppia kertomaan ja tuoda esille mukavalla tavalla jolloin yritys jää paremmin asiakkaan mieleen sekä edesauttaa  markkinointia.

Naisday lähestyy eli 26.10. Monta puhelua , sähköpostia ja asiaa on käsitelty tapahtuman järjestämiseksi ja onnistumiseksi. Kaupoissa on monet mukavat arvonnat ja ohjelmat, niitä kannattaa käydä tutkiskelemassa ja hyödyntää tarjouksia ja eikä sitä tiedä jos onni suosisi, ei muuta kun nimiä lappuun.

Naisday päivänä on myös Kauppahuone Cornerissa myyjäiset. Paikalla noin 10 myyjää, sieltä löytyy kaikkea kivaa kauneuden ja terveyden alalta sekä paljon muuta, kannattaa mennä tutustumaan. Kauppahuoneen yrittäjillä on yhteiset arpajaiset ja arvat arvotaan kello 14.00 läsnäolijoiden kesken.

My Stay Visit Finland kansainväliset sivut ovat ajan tasalla, niihinkin on uponnut muutama työtunti tässä kuukauden aikana.

Vähitellen alamme markkinoida ja toteuttaa monia Kristiinankaupungin joulunajan tapahtumia.

Terveiset matkailusta / Anita Ahlström ja Helena Kari

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle